Serveis

Tot el que nessesites saber per adreçar-te a nosaltres
Pic shadow

Papereria

Una àmplia gamma d'articles d'ús diari a l'oficina. També disposem de material escolar com a flautes, pinzells, estoigs de pintura, gomes d'esborrar, cola, lupes...
Sistemes d'arxiu, retoladors bàsics i especialitzats, marcadors, segells, tampons, plomes, bolígrafs, llapis i portamines. Safates i organitzadors, grapadores, afila llapis, perforadores, articles per a tall i mesurament.
Calculadores, filtres de pantalla, destructores de paper, tòners compatibles, punters, ratolins, CD i DVD, identificadors...
Papereres, contenidors, rellotges, ràdios, senyalitzadors, tarjeters, detectors de bitllets, jocs d'escriptori, cadires, mobiliari auxiliar i de suport, i un món de possibilitats a la botiga online.

Pic shadow

Copisteria

Necessita impressions o enquadernacions de qualitat? Disposem del personal qualificat i amb una àmplia experiència en el sector que li donarà atenció personalitzada.
En la nostra copisteria li oferim serveis d’impressió, plastificat i papereria. La nostra professionalitat i la gran qualitat dels nostres productes i serveis són el millor aval.

Pic shadow

Disseny Gràfic

Tothom sap què és el Disseny Gràfic, o ha sentit alguna vegada aquestes paraules. La definició académica es la següent:

''Una disciplina que pretén satisfer necessitats especifiques de comunicació visual mitjançant la configuració, estructuració i sistematització de missatges significatius per al seu mitjà social''.

Amb els coneixements dels nostres dissenyadors i la participació activa dels clients en tot el procés de disseny, podem oferir un tractament especific de les vostres propostes. Una idea és el principi de tot. A partir d'aquí es treballa des del disseny del logotip nou fins a l'aplicació d’aquest, amb tots els elements que el client necessiti per què és reconegui la seva nova marca.

Pic shadow

Impressió Offset

El sistema es denomina offset (de l'anglès, indirecte) perquè el disseny es transfereix de la planxa d'impressió al cautxú de goma, abans de dipossitar la tinta sobre el paper. Aquest terme va sorgir per contraposició a la litografia, un sistema anterior en el que la tinta passava directament al paper.

Aquest tipus d'impressió és el més utilitzat per grans tiratges, degut a els seus evidents avantatges de qualitat, rapidesa i cost, el que permet treballs de gran volum d'impressió a preus molt reduïts.

Pic shadow

Impressió Digital

Són nombrosos els avantatges que aquest mètode proporciona. El més important és la rapidesa i la possibilitat de realitzar tiratges curts de material promocional o publicitari com també la personalització de cadascun dels documents a imprimir en funció del client al que va dirigit.

Pagui només el que necessiti imprimir. La tecnologia d'impressió digital no necessita imprimir altes quantitats perquè el preu unitari sigui baix.

Pic shadow

Manipulats

Nosaltres donem sempre un servei integral als nostres clients. Per això comptem amb un equip de persones especialitzades en acabats i manipulats. Tenim la maquinària més moderna que ens permet donar el tractament més adequat a cada treball tant de plastificat, enquadernació, encunyat, embalatge...