Pic
shadow

Ràpid i excel·lent

La impressió digital és un sistema que, a diferència dels convencionals, realitza la reproducció a partir d'arxius digitals procedents de l'ordinador i sense la utilització d'una forma impressora.

La impressió digital és ideal per a projectes personalitzats de curt tiratge sota comanda, com targetes de visita, fulletons, tríptics o llibres. A Gràfiques Molero disposem de la tecnologia més avançada per realitzar aquests treballs tant en blanc i negre com a color. Sabem que no sempre la millor tecnologia garanteix el millor resultat. Amb nosaltres trobarà el resultat òptim per què coneixem el potencial de les eines però creiem més en el potencial de les persones que les fan servir.

Els principals avantatges de la impressió digital són la rapidesa de la seva execució, ja que es pot imprimir directament des del fitxer digital i la possibilitat de realitzar uns tiratges adaptats a les necessitats del client.

I si la seva necessitat és la impressió digital de gran format, nosaltres li fem, i si ho vol, li muntem sobre cartró ploma.