Pic
shadow

Un servei especialitzat i diferent

Tot a l'abast dels nostres clientes, disposem d'una atenció personalitzada i de qualitat. A més, hem incorporat una nova Web per facilitar trobar el que desitges.

Trobarà una extensa secció dedicada a la papereria comercial i a la venda i subministrament de material a oficines: paper, segells de goma, consumibles, tòners per impressora, carpetes, material tècnic de dibuix, etiquetes, sobres, agendes, motxilles, plumiers... Ens agrada el que fem, i per això sempre estem a l’avanguarda de les marques del sector: Apli, Miquelrius, Multifin, Finocam, Myrga, Linex, Pelikan, Kores, Inoxcrom, Staedtler, Milan, Moleskine, Kukuyumusu, Jordi Labanda, Hello Kitty, Epson, HP, Canon, Guru. I no només això. Tant si vol fer un regal a algú, com si necessita articles pel seu dia a dia, està al lloc adequat. També podem realitzar tot tipus de retolació en vinil o plaques metàl·liques o de metacrilat. Estem al seu servei. Si no troba el que necessita, li ho buscarem.

A més a més, hem inaugurat un NOU servei de venda online, oferint una infinitat de possibilitats per fer les comandes, i rebre-les on més ho necessiti.

Accedeix des del següent link: https://papeleria.grafiquesmolero.es/